Diensten

Aankoop

Wij verkopen uitsluitend producten waar wij volledig achter kunnen staan en merken die net als ons een ruime ervaring hebben op het gebied van het klimaatbeheersing. Of dit nu gaat over een airconditioner of een luchtgordijn. Kwaliteit staat bij ons voorop.

Advies

Wij geven u graag vrijblijvend advies over uw huidige airco-installatie of over eventueel nieuw aan te schaffen apparatuur en bijvoorbeeld over de investeringsaftrek. Ook dit laatste kan u veel geld besparen.

EPBD-Keuring

Gebouwbeheerders en -eigenaren moeten eens in de 5 jaar hun airconditioningsysteem laten keuren. Dit geldt voor comfortkoeling met een koelvermogen op gebouwniveau van meer dan 12 kW. In Nederland gaat het om honderdduizenden gebouwen.

Onderhoudscontract

Alle aircosystemen hebben onderhoud nodig en is in sommige gevallen zelfs verplicht gesteld door het ministerie van VROM. Om deze reden biedt STORM KLIMAATTECHNIEK de mogelijkheid een onderhoudscontract af te sluiten, waarbij de apparatuur minimaal 1 keer per jaar volledig wordt nagekeken, schoongemaakt en eventueel direct gerepareerd. Dit verlengt de levensduur van uw apparatuur. Bovendien bent u ervan verzekerd dat u voldoet aan de wettelijk gestelde milieueisen (STEK-keuring).

Onderhoud voeren wij uit aan bestaande en uiteraard ook aan de door ons geleverde installaties. Door uitvoering van preventief onderhoud is niet alleen de continuïteit van de installatie gewaarborgd, de energiekosten zijn aanzienlijk lager maar ook de levensduur wordt aanzienlijk verlengd.

Onderhoud zonder contract

Naast onderhoud met een contract is er ook de mogelijkheid onderhoud op rekening te laten doen. De koeltechnische installaties worden gereinigd, gecontroleerd, getest en worden op koudemiddellekkage gecontroleerd. Eventuele kleine reparaties worden uitgevoerd, het aanwezige logboek wordt ingevuld en er wordt een rapportage van de werkzaamheden gemaakt.

Storingen en/of reparaties

Bij Storm Klimaattechniek kunt u uiteraard terecht voor storingen en/of reparaties aan uw klimaatapparatuur. Door onze uitgebreide kennis kunnen we dit voor de meest voorkomende merken uitvoeren.

Montage en demontage

Montage is een zeer belangrijk onderdeel van een installatie, alles valt of staat bij een goede montage of dit nu klimaatapparatuur in de slaapkamer is of in een compleet kantoorpand.

Ook voor demontage kunt u bij ons terecht, denk bijvoorbeeld aan dakwerkzaamheden of bij het vervangen van uw huidige apparatuur.

De montage of demontage mag alleen door F-gas gecertificeerde bedrijven worden uitgevoerd. Uiteraard voldoet Storm klimaattechniek aan alle benodigde certificeringen.